top of page

Wie ben ik

 

Mijn naam is Parcival Geels en afgestudeerd in 2007 als Shiatsutherapeut bij ShuHaRi, onderdeel van de Chinese academie ‘Qing-Baí’. Ik heb onder meer de basis van de TCG (Traditionele Chinese Geneeskunde) bestudeerd en verschillende Shiatsu-stijlen aangeleerd. Dit alles in een opleiding van drie jaar. 

Opleidingen en cursussen

 

  • Shiatsutherapeut bij ShuHaRi (Traditionele Chinese Geneeskunde en verschillende Shiatsu-stijlen)

  • Diploma Triggerpointcoach, voor meer informatie zie: www.triggerpointcoach.nl 

  • Diploma Shen Master aan de Shen Master Academie Switzerland door Jörg Schürpf (osteopaat, shiatsu therapeut en shin tai).  

  • Diploma Ontspanning specialist aan de SORAG-Akademie

  • Diploma Medische en Psychosociale basiskennis
    bij Instituut ÉÉN

PHOTO-2023-04-11-20-07-37_edited_edited.jpg
DSC_1033_edited.jpg

Ervaring...

Ik ben na mijn studie "shiatsu therapie" in 2007, een eigen bedrijf gestart, samen met twee mede therapeuten, “Shiatsu@Work”. Dit bedrijf was gespecialiseerd in het geven van stoelmassages bij bedrijven, waar medewerkers klachten hebben door, voornamelijk, repeterende bewegingen. Na drie jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en begon in 2010 mijn eigen praktijk “Shiatsu praktijk Parcival” in Maastricht. Meer contact met patiënten en een diepere, intensievere manier van behandelen waren de hoofdredenen. Mijn uitgangspunt is het behandelen op Holistische wijze, waarbij lichaam en geest als een geheel wordt gezien. In 2013 rondde ik de opleiding van ontspanning specialist af op de SORAG-Akademie. In 2014 ben ik Shen shiatsu gaan volgen bij Jörg Schürpf uit Zwitserland (Shen Master Training) en afgerond in 2020. Deze training/opleiding, met in totaal 64 contactdagen (meer dan 500 contacturen), geeft mij als behandelaar meer kennis in het waarnemen en aanraken, met nieuwe technieken uit het Oosten (shiatsu), uit het Westen (osteopathie) en het werken binnen de zeven zelfregulerende systemen van het menselijk lichaam. 

bottom of page